diamonds and metallic

 Såhär ser jag ut idag, min egengjorda krage åkte på, och mina älskade metallicbralls. Idag är det kortis pass på jobbet 13-17 sen ska vi hem till linda för att dricka vin i mängder, för att sen dra på personalfest. PEPP SOM FAN!

Vi hörs senare, ha en underbar fredag!

0

11 reaktioner på “diamonds and metallic”

 • Cechael Lidgren skriver:

  Skitsnygg krage!!

 • Lalla skriver:

  Hej Rebecka.
  Jag skriver inte för att trycka ner dej nu jag skriver för att vara ärlig mot dej. Snälla sluta göra de fula blink eller pussmunnarna eller dra i ditt hår på bilder, ni är inte Victoria’s secret modeller. Snälla sluta måla dina ögonbryn och läppar så jävla konstigt. dina ögonbryn är för svarta och ojämna för dej och dina läppar målar du alltid utanför. Bara när ngn sylist har sminkat dej du ser någorlunda normal ut, annars får du verkligen ta sminkkurser gumman.Och en sista sak klipp dej för ditt hår ser för jävligt ut, ovårdat och långt. Ja juste sen imiterar du Angelica Blick väldigt mycket,fast iförsej så imiterar hon Elin kling hela tiden. Tack o hej

  • rebfre skriver:

   Nahe vad var då din mening? Vem är du? Jag sminkar, stylar och posar mig väl precis hur jag vill!! Det är väl absolut inget du bestämmer? Eftersom du avskyr hur jag ser ut, och stör dig då mycket! Varför klickar du dig då in här varje dag? Jag imiterar inte nån. Låt mig va 🙂 tack o hej

   • Lalla skriver:

    Eaazy cowboy haha.. jo jag skriver för att jag har velat säga detta länge, men nu så. som sagt inte för att va elak mot dej. Jag kollar in din sida ofta för det e underhållande att kolla på hur fult du sminkar dej o dina fula poser och jag skrattar ofta inombords haha.det låter konstigt jag vet men så e det. Nu har det bara blivit en vana att klicka in här. så ja TAAAA åt dej flicka lilla. hejdå 😉

  • Jaxon skriver:

   That’s a quick-weittd answer to a difficult question

 • Mamma Sabine skriver:

  O my good hur människor kan bara gå på. Absolut gumman du gör precis som du vill. Det är ju faktiskt din ensak, och håller med varför gå in på din sida om hon ändå mår så dåligt av att se allt. Så helt seriöst lägg ner. Visst ska man kunna ta kritik men de här var ju lite för mycke. Sköt dig själv o var glad över att andra kan ha de bra. Så seriöst de där håller inte.

 • Mamma Sabine skriver:

  Åh herre gud att du orkar du måste ju må rätt dåligt lilla du. Lägg ner för de där håller inte sköt dig själv o lägg ingen energi ens att klicka in på min dotters sida. Den som har mest problem verkar ju vara du. Have a nice day.

 • Rose skriver:

  Jag tycker helt seriöst att du är hur sööööt som helst och att du ska fortsätta med det du gör! Jag får så sjukt mkt inspo från din blogg och från dig varje dag! Människor som lalla har egentligen inget bättre för sig än att försöka trycka ner folk. Men som sagt ta inte åt det och försätt med det du gör:)

  Hälsningar Rose

 • Lalla skriver:

  hahaha jag mår JÄVLIGT bra faktiskt 🙂 ni kan va lugna asså säger bara vad jag tycker, herregud på dej då 😉 men trooooo mej jag och jävliiiigt många som tycker så. so chill out morsan, lillflickan kan nog ta hand om sej själv eller ska du amma henne oxå eller 😉 byebye

 • Mamma Sabine skriver:

  Absolut men kör din grej om du tror att de funkar. Du växer upp du oxå me tiden de ordnar sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.