3 random

   Hej Babes! Jag kom precis hem från Eve, vi har suttit och druckit rödvin och planerat modevisningen. FAN SÅ FETT det kommer att bli. Vi har fixat cirka 20 modeller, på bara några dagar vilket känns grymt. Idag gick vi igenom kläder, samt hur vi tänkt med smink och hår. Imorgonkväll är det dags för fitting med modellerna. Åh längtar! NI måste komma på lördag och se detta. VÄRMEKYRKAN 11-16 BE THERE!

Påtal om annat så har jag just nu noll inspiration till både outfits och bloggen. Men det är väl för jag är så fokuserad på annat, så jag tänkte passa på att fråga er. VAD GILLAR NI BÄST I BLOGGEN? VAD VILL NI SE MER AV? TELL ME!!

0

4 reaktioner på “3 random”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.