pepp

 Kom precis hem efter en planeringskväll/möte med eve på munken. Där vi kom fram till en hel del, oh jag är så pepp att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är nämligen så att jag har fått äran att få hålla i en modeshow som äger rum på lördag på NKPG STYLE i värmekyrkan. För er som inte vet vad det är, så är det ett perfekt ställe för modeintresserade och kreativa människor. Det kommer vara skön dj som spelar, modeshow, massor utav bås där sköna människor säljer snygga kläder, både nytt och gammalt, det kommer även vara andra företag som är med och säljer. Jag kommer även sälja mina smycken.  Sen är det som sagt jag som håller i modevisningen tillsammas med Eve. Det är vi som kommer fixa modellerna, samt stylingen, och de kommer gå  i snygga stylade kläder, samt second hand kläder, och i mina smycken. Jag och Eve kommer styla och fixa allt.

Nu är det så att jag saknar några modeller! och undrar om det finns några sugna där ute? Både tjejer och killar? Det är nu på lördag mellan 11-16 men modellerna kommer behöva vara där från 9 iaf.  Så är ni intresserade? MAILA MIG PÅ [email protected] 

0

6 reaktioner på “pepp”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.