black white and neon.

 Hej Finingar! Hoppas att ni mår bra? Jag kom hem för ett litet tag sen, efter jobbet så åkte jag direkt till stan och mötte upp fina emilia, vi gick raka vägen till Bikbok där jag valde ut lite kläder jag ska ha på lördag, ska nämligen gå modell för Bikbok då på Linden. Väldigt roligt att de ville ha med mig, så kom gärna och kika på modevisningen. Så när jag var där inne och strosade runt bland alla vårnyheter, hittade jag en hel del. Dels detta ovan, åååh give me. Outfiten till på lördag, blev riktigt bra =) Bikbok har fått in riktigt grymma skor också.

0

4 reaktioner på “black white and neon.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.