NEW IN

 Nu finns det en hel del nya heta smycken i webshopen. Hur ballt är inte nagelsmycket? eller spike ringen? HOOOT! Snart komer även det upp en tävling på facebook, ni har väl inte missat att Detailsby Rebfre finns på facebook.

0

4 reaktioner på “NEW IN”

 • Sofie skriver:

  Känns lite som att du slutat att tillverka alla smycken själv och istället köper in färdiga. Var brukar du köpa material till dina smycken och var köper du dem smycken som du säljer färdiga på din webbshop? Tacksam för svar!

  • rebecca skriver:

   nej nej, det har jag inte! Bara nu jag tagit in lite färdigt =) men i veckan kommer massor av nytt, som jag har gjort helt själv =) vart jag köper, och var jag tar hem saker ifrån är inget jag tyvärr berättar. Det hålls inom företaget, tyvärr!

 • josefin skriver:

  Gillar klo-armbandet, synd att det inte var i guld!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.