TÄVLING

 NI har nu möjlighet att vinna en av dessa fantastiska produkter från Beaver Proffesional, som är utsedd till en av världens bästa oljor, proukterna är väldigt omtyckta.

”Morrocan Argan Oil Treatment Set från Beaver Professional är ett vårdande hår-behandlingskit framställd av finaste marockansk arganolja. Den ger en unik glans åt alla hårtyper,samtidigt som den ger ett fantastiskt frissfritt resultat utan att vare sig tynga ner eller efterlämna en oljig/fet yta.”

Det du behöver göra är:Kommentera detta inlägg med ditt namn och mail, sen gå in på www.facebook.com/Upbrand.se och gilla dem. Samt sprida denna tävling på din blogg eller på facebook. LYCKA TILL FINA NI! Tävlingen avslutas om 2 veckor.

0

6 reaktioner på “TÄVLING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.