Jag var i himmelriket

     Det fanns en Victoria Secret butik på Bangkoks flygplats, som ni ser gick jag lite bananas där haha. Jag sprang till butiken som ett litet barn, jag var i heaven. Fick med mig dessa underbaringar hem, fyra bodymist och två bodylotion.  Jag älskar verkligen deras produkter! Perfekt inför sommaren med massor av gudomliga dofter ..

För er som också vill kunna handla Victoria Secret så har ni faktiskt möjligheten, det är bara att gå in på facebook och söka på Yannas naglar, där ser ni hela victoria secret sortimentet, och man beställer genom att maila henne. Hon har även Victoria Secret bikinisarna, som är hur fina som helst. Påtal om bikinisar gick jag bananas på det med i Thailand. Ska visa senare!

0

14 reaktioner på “Jag var i himmelriket”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.