M A K E M E U P

 Lite nytt smink är inte helt fel, detta råkade jag visst få med mig hem igår. Idag köpte jag även en superfin necessär. Som jag tänkte ska vara helt fylld med nytt smink innan jag åker hem. Så lyxigt! Så underbart att man kan gå och plocka på sig hur mycket fint som helst här, utan att det kostar skjortan!  Visst var de fina grejjer?

0

4 reaktioner på “M A K E M E U P”

 • Carina skriver:

  Härligt du ser ut att ha det! Vill också utomlands nu!!!
  Inte får att va en glädjedödare, men du vet väl att allt som du inte köper i varuhus är fejk (eller stulet). All typ av smink från Dior, Chanel, HR etc. kostar lika mycket som i Sverige om inte dyrare i Thailand, om du inte köper på taxifree förstås. Jag kommer från Thailand och thats true story!

 • Mamma Sabine skriver:

  Massa härligt vill ha hehe kram o puss

 • Josefin skriver:

  Underbar shopping! Så mycket man kan hitta billigare i Thai!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.