SAFARI

         SAFARI BABY! Idag har vi varit på en riktig safaritur som både innehållit jeep, 80 meters vattenfall, tigrar, elefanter, och Koh Samui’s aquarium med sjölejonshow, tiger och fågel show. Jag blev uppdragen ur publiken på en av showerna, men mer om det senare, då får ni även lite bilder från det. Riktigt härlig dag, pruttat runt på mopparna genom hela Lamai och upptäckt en hel del. Juste, har blivit kär också, i världens sötaste tigerungar. Hur söta?

0

4 reaktioner på “SAFARI”

 • inspireme ❀ skriver:

  Fantastiska bilder!! Fick nästan rysningar på de sista 🙂 Njut!

 • Mamma Sabine skriver:

  Vilka härliga bilder gud va mysigt alltså vill va där me er ju älskar er puss O vilken gullig liten elefantunge och tiger jättesöta. Kram o puss mammi

 • therese skriver:

  å så mysigt ni ser ut att ha det! =)

 • Sara skriver:

  Förstår inte hur man kan stötta djurattraktioner i Thailand, det är något i princip alla turister blir varnade för från de svenska turistbyråeerna. Så dåliga förhållanden som djuren lever under där, och hur de ”lär upp dem” och låter dom leva ett liv långt i från frihet är hemskt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *