Victoria Secret Bikinisar.

 Åh hur fina? De har så många fina… Jag ångrar att jag inte hann och beställa en innan Thailand .. Men det får bli att beställa en till sommaren istället. Den första mintgröna är ju så fin, den finns även i flera färger med. Sen den randiga och den i batikmönster är med superfin. Jag känner att de är så värt att lägga lite pengar på en bra bikini, så man har en riktigt bra som inte förstörs efter ett par användningar.  Vilken tycker du var finast?

För att se flera modeller och färger kika in här och beställa gör du genom att maila till Yannas naglar på facebook. Det är min duktiga nageltjeja som säljer Victoria Secret.

0

1 reaktion på “Victoria Secret Bikinisar.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.