I can not wait until I can make myself look good.

 Såg att H&M hade fått in grymt mycket nytt och snyggt. Skulle vilja ha precis allt ovan.

Har precis tagit en dusch, herrgud vad skönt känns som en evighet sen, men det var det ju också. haha inte okej! Jag längtar tills jag ska få göra mig snygg, ha fina kläder, sminka mig, fixa håret. De har inte direkt varit bloggmaterial den senaste veckan haha fyfan. henkesmjukisbyxor-henkesstorahoodietröjor-raggsockar- osminkad -otvättat-tovvigt hår i en knut. HEJ SNYGGO, NOT! Men snart är jag tillbaka på banan igen. Och om sex dagar kommer ni få superfina och suktande bilder från paradiset, det är inte fy skam det heller.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.