update from the hospital

20120209-124740.jpg 20120209-124853.jpg

Hej mina finaste! en liten uppdate från sjukhuset. Jag kan säga att jag har haft en av mina värsta nätter .. Låg och vände och vred i flera timmar. Kunde verkligen inte somna. Hade panik! Sen så somnade jag vid 00.30 och vaknar vid 3. och har galen smärta, oh hemskt var det. Men då fick jag smärtlindring med morfin, så kan säga att jag somna gott sen iaf. Så de var skönt. Men fy vad jobbigt de var, och imorse mådde jag skitilla av morfinet. Men nu har jag sovit igen lite, plus pillat i mig lite mat. Vid 2 ska jag få antibiotika igen, o beronde på hur jag mår då. Får vi se om jag får stanna eller åka hem. Men verkar som jag får åka hem senare i eftermiddag, och få sova i min säng igen. Hoppas Hoppas!!

Jag tror inte ni förstår hur glad o rörd jag blir av alla fina kommentarer jag fått av er, när jag kikar in här. Och alla otroligt fina sms av alla <3 vilka fina människor. Kärlek till er.

0

9 reaktioner på “update from the hospital”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.