tackförnifinns.

20120208-200321.jpg

Tack för ni är så underbara!! och tack till min underbara familj o vänner. Varit en jobbig dag, men henke har funnits vid min sida hela dagen. Han åkte och köpte allt ovan till mig, samt hämta min dator, mina kläder o sådär. Finns ingen underbarare än honom.

Efter många prover, röntgen o allt .. Har de nu kommit fram till en allvarlig infektion i njurbäckenet .. Som inte är att leka med. Inte konstigt att jag haft ont liksom. Eftersom infektionsvärderna var så höga så ville de lägga in mig, så nu ligger jag här i sjukhussängen med dropp och antibiotika. Usch känner mig så liten och svag .. Mamma, Pappa & Henke åkte just .. Besökstiden tog slut. Hoppas jag mår bättre imorgon efter nya proverna och får åka hem. Men läkarn sa att jag kunde få räkna med några dagar här 🙁 Så hatar jag nålar, min kanyl i armen och alla slangar och fy. Nu har de kopplat dropp:et på en vagn iaf, så jag kan ta mig till toan iaf. Sen är dom som jobbar här supersnälla, så det känns bra.  Nu vet ni hur läget är. Ska läsa lite tidningar, o sen sova. Ta hand om er! Tack för era fina ord, de betyder!! <3

0

17 reaktioner på “tackförnifinns.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *