Golden details made by me.

20120207-204613.jpg

modepyssel

Plockade fram den kreativa sidan igår och skapade detta .. En längre hårcuff, en ring och armcuff. Ska även ge mig på att göra anklecuffs. Det du behöver är guldkartong finns på panduro, tejp, sax och en sån som man gör hål i bälten med, annars funkar en hålslagare med. Vad tycker ni om resultatet? Jag är riktigt nöjd, ni får se dem på senare.

Är helt slut nu efter detta inlägg, men ville skriva. Tur att jag har min app, nu ska jag kurera mig igen. Har 39,5 nu 🙁 och kokar fortfarande. Hemska känsla, vill bara må bra!

0

10 reaktioner på “Golden details made by me.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.