white lovely jumper.

tidinställt.  

Jag säger bara wow, var ändå lite skeptisk till denna tröja, men när jag fick hem den. Vilken lycka, helt  underbar i både färg matrial och modell. Dock lite mindre, men det gör inget, då alla mina andra tröjor är ganska så stora. Ni hittar den på Romwe, och den kostar cirka 180 kr. Den finns även i flera färger, så är det oftast med deras kläder. De är fint på hemsidan, men sen sjukt fint i verkligheten. =) Jag älskar verkligen deras grejjer.

 

I only say wow, was still a bit skeptical about this shirt, but when I got it home. What happiness, wonderful in color matrial and model. However, a little less, but it does nothing, then all my other shirts are often big . You can find it at Romwe, andit costs about 180 SEK. It is also available in several colors, so it’s usually withtheir clothes. They are fine at home, but then ill nicely in reality. =) I really love their stuff.

0

3 reaktioner på “white lovely jumper.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.