you give me wings, so i can fly.

   

  Byxor_Gina / Bälte_Beyond / Skor_Scorett / Jacka_Romwe / skinnvantar_h&m / väska_ullis / armband_romwe / halsband_romwe /

Nyss hemkommen från stan, ska bara packa ihop väskan och sen dra igen. Ikväll är det först middag hemma hos Klarus med alla tjejerna o klaras underbara familj, sen blir det Amalias&Linn’s födelsedagsfest! Jag är taggad som tusan 😉 Ikväll blir det nog min svarta långa klänning som jag hade på min releasefest, strumpisar, skorna från scorett, kragsmycket och lockigt hår! Tror ni om det? Uppdaterar nog från mobilen sen, annars kan ni alltid följa mig på instagram rebfre

0

4 reaktioner på “you give me wings, so i can fly.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.