ACTIVE SPORTS

Det är mycket prat om träning, och jag tränar en hel del nu. Tänkte därför passa på att tipsa lite om snygga träningskläder. Det är viktigt för mig, att jag är snygg när jag tränar. Inte att jag är fint sminkad eller är snygg i håret. Det struntar jag i, men att jag har snygga träningskläder som sitter bra. Då blir träningen så mycket roligare. Visst är det så?

Ni har väl inte missat att Ginatricot släppt en träningskollektion? ACTIVE SPORTS. Där hittar du riktigt snygga träningskläder till bra priser. Allt från träningsväskan till en riktigt snygg sport bh. Jag vill så gärna ha shortsen tänkte dock använda de till vardags 😉 Skulle vilja ha resten med iförsig.

0

3 reaktioner på “ACTIVE SPORTS”

 • Amalia skriver:

  röhnisch är det ända rätta, gumman 😉 sjukt snyggt och bästa kvalitet! pusspåre.

  • rebfre skriver:

   haha sötnos! =) Har d rätt i. Dock lite dyrare 😉 men som sagt bättre kvalité. Får väl ta en titt 😉
   Kan man köpa av er/dig? Eller ni brukar ju ha någon sån där drive? Då man får köpa 🙂
   SES IMORRN SNYGGOO!

 • therese skriver:

  riktigt mycket snyggt, men jag har inte hittat det i butik än, det kanske bara kommer i webshopen?
  Vill ha allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.