hard work baby

Bättre dagens och upptaderande än såhär blev det inte, tyvärr! Fick bli detta idag, till mina slitna jeans och boots till det. Idag har jag jobbat hela dagen, efter jobbet blev det ett zumpa pass med lindis 🙂 Och imorgon är det jobb och sen träning, fast då blir det gym. Ska svettas loss på bandet, och köra hårdträning med magen.

Imorgon kommer min fina lundtjejor. Klara, Linnea & Linda kommer hit, och jag ska spendera hela helgen med dom. Festa, mysa och bara ta igen all missad tid. Ni är dem bästa. Jag är ledig också, min enda lediga helg på ett bra tag! =) wiiiiiiie. Det är lycka.

Föresten grymt roligt, att det är så många som mailat om bloppisen!

0

4 reaktioner på “hard work baby”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.