Eyeslipsface.

Fick hem ett litet paket på posten från Elf, man tackar =) Jag gillar verkligen deras produkter. Riktigt bra saker. Foundationen har jag dock inte testat, så det ska bli spännande. Deras läppstift är jättebra. De har väldigt bra smink för riktigt bra priser. De går även fort att få hem grejjorna. Läppsftiftet kostar bara 40 kr styck. Då är det också ett mineralläppstift. Kika in deras hemsida, för massvis av härligt smink.

Har ni testat deras produkter? Vad tycker ni? =)

0

8 reaktioner på “Eyeslipsface.”

 • mickan skriver:

  har länge funderat på att testa men hört så mycket olika om just elf, både bra och dåligt. kan du inte recensera det du använder dig av? 🙂

  • rebfre skriver:

   Absolut! =) Jag kan recensera foundatinen med. Men allt jag testat har jag varit riktigt nöjd med, speciellt för den summan med. Riktigt bra grejjer 🙂

 • Frida skriver:

  Har hört väldigt olika om ELF, har du testat mycket av deras smink? 🙂

 • Originalet skriver:

  Vill också pröva ELF! Ska lägga en beställning när de får tillbaka lite mer produkter, kändes som just det jag ville ha var slut!

 • Fanny skriver:

  jag har köpt flera produkter där, speciellt läppstift och dem är riktigt bra! 🙂

 • emily skriver:

  Jag använder elf och nästan allt är superbra! Föurtom mineral oundationen, den tyckte jag inte va så bra. Men deras ögonskuggor och penslar. dör för dem!

 • Nathalie skriver:

  ELF har skitbra produkter. De är ritkigt billiga också! Jag har inte heller testat deras foundation. Du får recensera den senare i bloggen, skulle uppskattas 🙂 Kram på dig!

 • Jag använder smink från e.l.f just nu och jag kan inte vara annat än nöjd. Har fått otroligt mycket produkter för ungefär samma pris som en mascara i någon butik i stan. Jag använder deras foundation och jag tycker den är riktigt bra faktiskt, men den täcker en hel del så den är…vad ska man säga…lite tjock? Men det gör iallafall mig inget 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.