TODAYS DETAILS.

 Lite närmre bilder på detaljerna.

Nu kom henke precis hem, så nu ska vi mysa framför tv:n. Bara gosa ner oss under en filt i soffan och äta något gott och se på film. Finns det något mysigare? Föresten, imorgon får man reda på dem nominerade till Finest awards. Hur tror ni att det gick för mig? Åh skulle bli helt lyckliga om jag var en av nykomlingarna. Sen måste jag nog börja skriva på engelska med, då jag sett att jag har en hel del läsare från andra länder. Mycket roligt!

 

 – Henke just arrived. so now let’s cozy up in front of TV Just cuddle us down under a blanket on the couch and eat something good and watch movies. Is there anything more cozy? By the way, tomorrow you get track of them nominated for the Finest awards. How do you think happened to me? Oh would be quitehappy if I was one of the newcomers. Then I’ll have to start writing in English, then I seen that I have a lot of readers from other countries. Very funny!

0

6 reaktioner på “TODAYS DETAILS.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.