Yellow blouse.


Denna blus låg även i h&m paketet. Jag älskar att den är sådär stark gul. Den kommer att matchas med svarta stuprörsjeans, ett svart bälte med silverdetalj, svarta pumps och skinnjackan! Den kommer också självklart få hänga med till Thailand då kommer jag matcha den instoppad i ett par höga levis shorts till ett par schyssta boots och mina svarta runda solglasögon. Gillar de sistnämda bäst!

Kanske inviger den idag redan? Då jag sitter i mjukiskläder haha.. Har fullt upp med fotande, designar smycken, behandlar ordrar, mejlar företag och lägger upp nytt i webshopen. Så både smyckesnyheter och Outfit kommer senare!

0

4 reaktioner på “Yellow blouse.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.