Sweat is fat crying.

Jag är så jävla peppad för träning nu! Jag var ju riktigt grym där ett tag, men sen tappade jag det. Men nu har jag satt igång igen. Nu har jag verkligen ett mål också. Jag har fyra veckor tills jag ska åka, och tills dess ska jag verkligen köra gärnet. Jag ska försöka träna fem ggr i veckan! Det är tufft, men det kommer gå. Alla bortförklaringar om att man inte hinner finns inte längre. Man hinner visst, om man vill. Det är 24 timmar på ett dygn, självklart kan man lägga en utav de timmarna på träning. Det ska jag göra. Har precis gjort ett schema från idag fram till jag åker. Hur jag ska träna och när jag ska träna, har gjort det anpassat för mitt jobb osv. SÅ NU JÄVLAR! När jag kommer hem dock, ska jag mer få träningen till en rutin och kanske träna 2-3 ggr i veckan. Men nu är det hårdkörning som gäller, allt går om man bara vill! Visst?

Är så trött på att inte vara nöjd, för det är det som är det viktigaste! Att man själv är nöjd med sig själv. Det ska jag bli också. Jag kommer variera medel jympa pass med promenader zumpa pass & SH BAM pass. Nu börjar dagen med en promenad på 50 min, sen hem och äta frukost och fixa lite innan dags för jobb 13-20.15

0

3 reaktioner på “Sweat is fat crying.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *