Starka kulörer.

skor_nelly / Kavaj, bikini & blus_h&m / shorts_chicy.se / clutch_asos / Brillor_modekungen förra sommaren.

Detta ovan får gärna hänga med i resväskan till thailand om en månad .. Blusen & Bikinin kommer hänga med garanterat, då de är påväg hem till mig. Likaså kavajen, men den tror jag inte hinner komma dessvärre. Sedan hade det ju inte varit fel med de mintgröna shortsen, de supersnygga brillorna, den läckra clutchen och limeskorna.  OH GIVE ME!

Vill du vara hetast i vår och sommar, ska du satsa på dessa färgstarka kulörer. Vi kommer se mycket utav mintgrönt, lime, och den intensiva gula. Vad tycker du om denna färgskala? Kommer du bära dessa färger? Själv så älskar jag det, så mig!

 

0

9 reaktioner på “Starka kulörer.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *