Petrol.

  Gårdagens. tröja_h&m trend / örhängen_ u&p / klocka_u&p / bälte_second hand / byxor_gina

Jag invigde min superfina tröja som jag t.om bröt mitt köpstopp med. Men det är det enda också! Annars har jag varit grym. Men när denna hängde på h&m för 150 kr och kostar egentligen 499:- plus att de var en retur från h&m trend som norrköping annars inte har och som jag kolla på i sthlm tidigare. Så stod det ju bara på tröjan. Rebecca köp mig!! haha  =) Visst är den fin? Funkar lika bra på sommarkvällarna till ett par shorts.

0

6 reaktioner på “Petrol.”

 • sarase skriver:

  Åh den där tröjan var verkligen hur mysig som helst! Hoppas allt e bra med dig 🙂

 • sarase skriver:

  Ja juste! vart åker ni i Thailand?
  Den där virkade klänningen finns och köpa lite över allt. Den finns i fler färger också 🙂

 • kika gärna in blogg- den hemlige miljonären och följ min vardag med stora middagar, resor och en hel del shopping

 • Nathalie skriver:

  Där gjorde du ett riktigt fynd! Jag älskar färgen på tröjan, blå har alltid varit lite som en favoritfärg för mig. Tröjan passar dig superbra! Speciellt i kombinationen till ditt blonda hår, det är supersnyggt att bära blått som blond!

  • rebfre skriver:

   Tack så mycket =) Vad roligt att höra. ja verkligen ett riktigt fynd =)

   • Nathalie skriver:

    Jaha, jo nu när du säger det så kan jag faktiskt förmoda att den är grön. Men den är fortfarande supersnygg! Och ditt blonda hår passar lika bra 🙂 Nja, har inte gjort så jättemycket denna lördag. Haft tråkigt helt enkelt! Hur har du själv haft det? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *