my hair through the years

 ” Helllo beccabus. vad är hemligheten om ditt hår? (nej tänker inte fråga om hur du fått det så långt, antar att du gjort som alla andra tjejer med turen att få långt hår…sparat i flera år och hade en period då du aldrig gick till frisören hehe) 😉 det ser alltid så blankt och fint ut. hur får du det blankt, starkt och så good looking? släng gärna in en hel drös med bilder på dina hårtips och berätta om varendaste jäkel du använder. allt….olja, schampo, balsam, mask, hårinpackning, citronsaften och vad nu ni med fint blankt hår använder 🙂 hemligt knep kanske? och du..hur gick du från så pass mörkrödhårig till din fina ljusa färg som du är nnu? jag är nämligen nästan så rödhårig som du var förut, och vill bli blond inom 6 månader. please help me 🙂 tänk på att jag har studiebidraget, så kan inte gå till frisör hela tiden 😮 puss hej vackra tjej! 🙂 ”

Svar: Tack för de fina orden, och roligt att du gillar mitt hår! Det gör mig superglad 🙂 alltid roligt att höra. Saken är den att jag inte gör något alls i princip. HAHA det är verkligen så. Det kanske också är det som gör det? Eh jag vet inte ..

Men jag använder inga speciella schampon/balsam, och hårinpackningar önskade jag att jag kunde säga att jag gjorde ofta, men det gör jag alldelles för sällan ;P och produkter använder jag aldrig. Det enda jag kan komma på är att jag t.ex nästan alltid låter mitt hår självtorka istället för föna, jag försöker tvätta håret ungefär varann dag. Sen så använder ju jag aldrig spray, mousse, plattång eller dustit. Vilket är väl kanske en av anledningarna till varför håret är som det är, eftersom jag inte sliter ut det mot något. Jag har nog mest bara mamma att tacka för att jag ärvde hennes fina hår =) Så tyvärr har jag inga hemliga knep, förutom att låta det vara 😉 

Angående färgningen: Jag slutade med min färgbomb, och då mattades mitt hår ut så mycket, plus i den vevan var jag utomlands, och då blektes det så mycket. Sen efter det, så färgade jag en ljus/guldbrun färg som jag sedan varvade med slingor, ganska ofta, sen tillslut blev det ljusare och ljusare. Gör det hemma? Det gjorde jag. Annars kan jag tipsa dig om att gå till BARBERAR’N där duktiga Bella jobbar. Hon klipper och färgar för en billigare peng. Kolla med henne! Hon är grym 🙂 Hoppas jag hjälpte dig lite, fråga annars igen! 

0

14 reaktioner på “my hair through the years”

 • moa skriver:

  vilken hårfärg trivdes/trivs du i bäst? 🙂

  • rebecca skriver:

   Sv: Gud vad svårt .. Jag trivs himla ra i blondt .. haft de över ett år nu. Brukar aldrig ha samma hårfärg sålänge! Så de är väl ett bra betyg 😉 Annars trivdes jag väldigt bra i rött/brun-rött. Jag är ju varm, och gör mig bäst i varma färger. Är sktsugen på det igen! men samtidigt kämpat så sant för mitt hår 😛 så får väl se..

 • Rebecca skriver:

  Gud va du passade bra i rött hår!! Jättefint var det 😀

 • m skriver:

  Tyckte du passa jättebra i mörkrött!

 • Mia. skriver:

  Va fin du var i mörkare hår 🙂

  Vet du ungefär vad Bella tar för en klippning?

  • rebecca skriver:

   Åh tack!! Vad glad ja blir!

   Jag tror hon bara tar 250 🙂 Ska dubbelkolla! Gå annars i och prata med dom där på Barberarn. Skittrevliga 🙂

 • emy leufstedt skriver:

  åttonde bilden från vänster, skitsnyggt! passar jättebra i den färgen 🙂

 • inspireme ❀ skriver:

  SÅ FINT HÅR HAR DU! 🙂
  Du passar verkligen både i ljust och mörkt hår!

 • Majsan skriver:

  Hur blev dina naglar som du gjorde, du la aldrig upp någon bild!!!!! 😀

 • rödhårig----->blond skriver:

  åhhhh taaaack! du är verkligen den första som erkänner att du gjort hemma och skriver att jag med kan göra det. tack! nu blev jag glad och fick lite förhoppningar åtminstonde 🙂 kan du lägga upp en bild på själva ”asken” eller vad man kallart på den ljus/guldbruna färgen så jag vet vart jag ska leta och vad jag ska leta efter för färg ungefär och en bild på hur ditt hår såg ut när du färgat det med den om du har nån sån bild? 🙂 och bella, vad ungefär tar hon för en färgning.? det kanske är jättesvårt att svara på… :/ men tänk att jag ungefär har den färgen som du har på den fjärde bilden på översta raden..fast lite mer brunt i. samma mörkhetsgrad och så. och mitt hår går nån cm nedanför axlarna 🙂 kramar och tack till tusen!

 • Elin skriver:

  Du var väldigt fin i de brun/röda med lugg på andra raden, Passade dig nog bäst tycker jag =) Fin i ljust oxå.

 • Jenny :) skriver:

  Den bilden där en tjej pussar dig på kinden, guuud vad underbar hårfärg du hade där.
  Du passar hur bra som helst i brunt och i rött.
  Funderar du aldrig på att färga tillbaka?

  – Sluta aldrig med det du gör, en grym inspirationskälla!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *