Best vs worst.

Svarta pälsvästen från Romwe  –  Den är helt underbar i både längd, modell och material, så lätt att matcha med, och passar nästan till allt ..

Dr Martens – Köo och köp, fick de av Henke i födelsedagspresent, den bästa också! Jag fullkomligt älskar dem, har bott  dem sen jag fick dem. Perfekta att tuffa till klänningen med, eller bara ha till ett par schyssta jeans ..

Solisar från Gina – Helt perfekta i formen, de är udda och speciella. Hade dom hur mycket som helst i somras, de åker verkligen med till Thailand, gillar verkligen silverdetaljerna.

Kilklackarna från Scorett – Finns inga bättre skor att gå ut i, så sköna! Man kan dansa i timmar utan att få smärta.. Plus att de är snygga till både kjol, klänning och stuprörsjeansen. Man kan även ha de både på sommaren och vintern.

Mac min älskade Mac– Behöver jag ens säga något? Bästa köpet utan tvekan. Mac is Mac.

 Beighe Poncho – Jag som tänkte åh, jag köper en beighe istället för svart, mycket roligare!  Haha jovars, har dock användt den 1 gång kanske?

Beigh&Svart tröja från London – Tröjor med slitningar och hål, dessa har aldrig kommit till användning .. Kanske haft den svarta någon gång ..

Mina Jeffrey Campbell Leoskor – jag var så lycklig, hade köpt mina första jeffrey skor i london .. Tyckte dem var skitcoola och älskade dem .. Men de har mest stått på hyllan än suttit på fötterna om man säger så ..

Har ni också haft några riktigt bra/dåliga köp förra året? Vad var erat allra bästa?

0

1 reaktion på “Best vs worst.”

  • Josefin skriver:

    Mitt allra bästa köp 2011 var nog mina bruna låga primeboots! Har bott i dom sedan september. Hur fina som helst 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *