Victoria Secret

Nu ska jag snart springa iväg till Yanna, för lite återbesök på mina fina naglar. Det ska fyllas på med lite gelé och sådär. Tänkte även tipsa er om att hon säljer Victoria Secrets produkter. Jag tänkte eftersom vissa saker är ganska svåra att få tag i annars. Men hos henne, kan du nästan köpa allt. Både dofter, body butter, bikinisar och underkläder. Så vill du göra en beställning, kontakta henne på facebook på Yannas naglar 🙂 Åh älskar deras grejjor, jag är så sugen på nya dofter .. Min favorit är helt klart Pure Seduction

Sen är det jobb 12-17.15, och efter det blir det hem till henkes familj och mysa.

0

9 reaktioner på “Victoria Secret”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.