Lucka 24

Då var det äntligen dags för den efterlängtade luckan, nämligen lucka 24. Idag har jag fått äran att tävla ut en lyxig, och underbar giftbag från ingen mindre än …. VICTORIA SECRET ! Med min favoritdoft Pure seduction, den luktar alldeles gudomligt =)

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar med varför just du läser min blogg? Samt kommentera med ditt namn + mail! Lycka till nu mina finaste läsare, och hoppas ni uppskattar detta =) NI ÄR BÄST!!!!!!

Grattis Vicky!! Du är nu kontaktad! 🙂

0

37 reaktioner på “Lucka 24”

 • Matilda Engström skriver:

  Det finns tusen olika orsaker till att läsa din blogg för vem vill inte få insperation om nästan allt inom mode och skönhet. Att se någon lyckas så bra med sina drömmar och mål vid bara 20år är mer än imponerande, detta är bara några anledningar varför jag läser din blogg 🙂

 • Andrea Jonsson skriver:

  God Jul och Gott nytt år för jag väl börja med att säga!
  Har aldrig vart med och tävlat om något, skulle ju vara superskoj om man vann en doft! 🙂
  Och jag följer din blogg mestadels för jag älskar att se hur det går i huset som ni köpt.
  Du har en inspirerade blogg och personlighet. Kramar!

 • Isabelle skriver:

  Brukar kika in här och kolla på dina bilder då jag tycker du klär dig sjukt snyggt :D!
  Sen så hakade jag på när du skulle börja käka nyttigt i åtta veckor fram till jul, om jag lyckats? oja!!
  Hoppas verkligen att jag vinner denna gång. Skulle sitta så perfekt. God jul på dig

 • Hanna skriver:

  Jag läser din blogg för jag tycker du fixar ihop så sjukt snygga outfits. Din stil är personlig och har attityd, precis i min smak. Du skriver bra och har mycket bra bilder. Jag tycker helt enkelt att din blogg har så jätte bra inspiration till hur man ska klä sig snyggt!

 • Natalie skriver:

  Jag läser din blogg för att du är en stor insiration när det gäller mode. Och du verkar väldigt driven som person med tanke på att du lyckats så bra med Detailbyfrebfre – som har grymma smycken, och med din blogg som inte är en i mängden utan personlig och rolig att läsa! Dessutom är det extra kul att du är från Norrköping!

  God jul pårej ! 🙂

 • Patricia skriver:

  Jag läser din blogg för att när jag läser den blir jag sjukt inspirerad av mode! Du är så grymt duktig när det gäller mode, du har alltid superfina outfits 🙂 Sen så skriver du väldigt bra och läsvärda inlägg. Jag bor även i Norrköping så jag tycker att det är kul att följa din framgång med Detailsbyrebfre 🙂 Det är jättekul att en så duktig och drivande person som du kommer från Norrköping!

  Håller tummarna nu, något från Victoria Secret skulle bli en perfekt julklapp 🙂

 • Vicky skriver:

  Åh! Älskar VS<3 jag läser din blogg för du är en sån duktig och ambitiös tjej, samtidigt som du är Jordnära och så gullig! Snygg och moderiktig och du skriver så blandat om allt vilket gör det så himla kul att följa! Är helt säker på att du kommer komma långt Becca, och det har du ju redan gjort! Puss o god jul

 • filippa skriver:

  Jag läser din blogg främst eftersom att du verkligen har en unik stil och personlighet. Din blogg skiljer sig från mängden och ger inspiration på ett mycket ovanligt sätt. Det är svårt att förklara, men detta är verkligen ingen vanlig blogg. Den är annorlunda från alla vanliga modebloggar som slaviskt följer trender, du hittar istället sätt att tolka trender och mode på ditt eget sätt. På så vis peppar du mig alltid att våga stå för den jag är, och våga stå ut i mängden! Detta är något som jag verkligen verkligen verkligen är tacksam för, för vem vill gömma sig själv och må dåligt bara för att man inte är som & klär sig som alla andra nära till identiska tjejer (i min stad ser ialf alla likadana ut på gymnasiet). Personligen tror jag att du kommer komma mycket långt, med all unik inspiration och nya trender du sätter! Fortsätt i samma stil, du betyder mer än du kanske vet.

  kram filippa

  mail: [email protected]

 • Fia skriver:

  En go o fantastisk rolig tjej
  Hur kan man inte följa dej.
  Med insperation som flödar
  Ger du mig outfitstips i högar
  Detailsbyrebfre så snyggt o vågat
  Din vardag alltid härligt plåtat
  Fortsätt vara den du är
  O jag kommer alltid kika in här

  Love VS <3 <3 <3

  God Jul Kram till dig!

 • Bekah skriver:

  Snyggaste & skönaste bruden i Norrpan!!
  Frågan borde väl vara: varför jag INTE skulle följa din blogg!?
  Hejar på dig i vått & tort..! Heja Heja!
  God Jul vännen!
  Kramar

 • Lina Jerhammar skriver:

  Det är så kul att kika in här och bli både förundrad och imponerad över hur duktig min fina vän är! Du är grym babe <3 och så luktar ju pure seduction så himmelskt gott 😉

 • EMILIA Berglind skriver:

  3 ord.
  INSPIRATION
  PERSONLIG
  VACKER

  fortsätt exakt som du gör! Du är min ENDA inspirationskälla! <3

 • Tamara skriver:

  Jag läser din blogg delvis för din underbara klädstil men även för att du är otroligt inspirerade som människa. Att du lyckats fixa ihop en helt egen webshop som säkerligen säljer som smör är sjukt coolt! Då jag bor i din grannstad Linköping så är det även kul att besöka fysiska butiker i Norrköping som du tipsar om. Det är inte lika lätt med bloggare som bor i andra delar av landet. 😉
  Gillar även att din stil inte är som de flesta andra bloggares, som bara följer modetrenderna. Utan att du vågar sticka ut med det du gillar fastän ingen annan har det. Det min vän, är INSPO på riktigt!
  Kram!!! 🙂

 • josefine skriver:

  Spännande med VS! jag läser din blogg för att du inspererar mig inom mode och inredning. Du har ett sett att vända och vrida på allt så att det blir modernt och snyggt! Det är du helt fantastiskt duktig på att göra! Jag älskar att läsa om din nya lägenhet, finare sovrum är svårt att hitta! Det känns bra att ha en sådan modeikon i Norrköping! Kul också att du har fått igång din webbshop också, är en trogen kund 😉

 • Elina skriver:

  God jul och god fortsättning:)! Jag läser din blogg därför att jag tycker att du verkar vara en kanontjej, ger bra inspiration både med ditt yttre och ditt inre, det vill säga hur du klär dig hur du matchar allt så snyggt med både smycken kläder hår och skor, du verkar vara så positiv och glad hela tiden, det ger mig mest inspiration. Även med ditt nya hus tillsammans med din pojkvän alla inredningsbilder får mig att bara vilja flytta hemifrån, blir glad av att bara gå in o läsa din blogg, du visar alltid uppskattning och tacksamhet till alla dina läsare, fortsätt som du gör så är jag säker på att inom 5 år är du Sveriges största bloggerska, givetvis medverkar jag med att gå in o läsa din blogg varje dag! Kramar

 • cornelia Molin skriver:

  epost: [email protected]
  Jag läser dig blogg för att den innehåller massor med inspiration. Både inom mode, men även lite idéer och fundering om vad som händer efter studenten osv. Blir inspirerad av ditt företag, sätt att leva osv. Dessutom driver du en så positiv och glad blogg, vilket gör det roligt att läsa den!
  God Jul!
  önskar cornelia

 • Elin skriver:

  Hej Becca 🙂 Jag läser din blogg för att jag har vetat vem du är väldigt länge och för att jag tycker det är kul att det går så bra för dig! Sen är du oftast positiv så man blir glad när man läser 🙂 Ha en fin fortsatt jul nu, pussokram!

 • Jag är med! Varför jag klickar mig in på din blogg varje dag är för att du är en sån inspirerande person och jag älskar din stil! Du är grym. Puss/ELIN.
  mail:[email protected]

 • Cassandra Holm skriver:

  Jag läser din blogg för att du inspirerar mig!

 • malin skriver:

  Jag läser din blogg för att den ger mig inspiration, positiv energi och för att du verkar vara en sån härlig tjej! Kram 🙂

 • Johanna skriver:

  Jag vill va med och tävla super gärna!

  Jag har faktiskt inte följt din blogg så länge. Jag följer knappt inga bloggar är dålig på det, men läser när jag kommer ihåg. Min syster prata om din releasefest, så jag skulle bara gå in och kolla vem du var. Men direkt när jag gick in på din blogg blev jag fast direkt!! Du skriver om intressanta saker och man vill läsa allt! Du är en person som man verkligen vill läsa om som intresserar en. En som lever sin dröm och vågar. En som delar med sig av sin självkänsla för att hjälpa andra!

  Men som sagt blev jag fast första gången jag gick in!

  Johanna Roodla
  [email protected]

 • Amandha Lodenius skriver:

  Åh vad jag vill vinna detta!

  Jag läser din blogg eftersom du är så sjukt fabulous och du verkade vara hur härlig som helst första gången jag gick in på din blogg. Det var faktiskt min bästa kompis som tipsade mig och nu är jag fast hihi! Och sen gillar jag din klädstil också 😉 Hoppas du haft en underbar julafton!
  Kramar Amandha 🙂 <3

 • Amandha Lodenius skriver:

  Åh, jag är gärna med och tävlar!
  Anledningen till att jag läser din blogg är för att du är så sjukt fabulous! Och du verkade så himla härlig när jag gick in på din blogg första gången. Det var faktiskt min bästa kompis som tipsade mig om din blogg och jag blev fast på en gång 😉 sen gillar jag din klädstil massor, och blir väldigt inspirerad av dig.
  Hoppas du haft en alldeles underbar julafton! Många kramar Amandha 🙂 <3

 • angelica skriver:

  Läser enbart din blogg, och de är för att den har hjälpt mig med hur jag klär mig och på så sätt stärkt mitt självförtroende något enormt. Har även tagit några ideer när de gäller inredning och gjort min mamma väldigt glad. Så tackar dig och önskar dig en riktig mysig ochtrevlig jul. De är du värd

 • angelica skriver:

  Till inlägget ovan, Angelica [email protected]

 • emily skriver:

  Vilken kul vinst!!! Im in och håller verkligen mina tummar nu! 🙂 Sista chansen. Jag läser din blogg för det är så roligt att se hur du förändrats och växer i dig själv, din unika klädstil och speciellt din underbara personlighet! Man blir så glad av dig- helt ärligt. Du är en riktig glädjespridare ♥

 • Nathalie skriver:

  Jag läser din blogg för att du har en sådan sjukt snygg stil, jag älskar den och får så mycket inspiration varje gång! Dina bilder är alltid rolig att titta på, eftersom du kommer med någonting nytt varje gång.
  Varje gång jag går in på den hoppas jag att få se ett nytt inlägg när jag bläddrar ner, och varje gång jag ser ett blir jag överlycklig! Din blogg är helt enkelt klart bäst. Jag hoppas att du aldrig slutar blogga, för då skulle jag sluta leva! Hihi, så desperat är jag..
  Jag lovar att jag ska försöka beställa någonting från din webbshop så fort som möjligt, för du säljer verkligen skitsnygga grejer! Me love. Tack för att du förgyller min dag, hoppas du haft en underbar Julafton med dina nära och kära.
  Många kramar, Nathalie!

 • Nathalie skriver:

  Oj… det stod att min epostadress inte publicerades för obligatoriska fel blev märkta. Men hoppas du får den på detta inlägg då.
  Kram!

 • Klara Jonsson skriver:

  GOD JUL BÄSTA BABY <3

 • Tiffany Strömbäck skriver:

  Åh, det är alltid så svårt att veta vad man ska skriva på det, trots att man har flera hundra naledningar i huvudet så blir dte svårt att få ned dem på papper. Men jag läser din blogg för jag alltid vetat vem du är, vi bor i samma stad och jag tycker der blir så kul att läsa om en tjej, en tjej som man känner, som kommer från samma trakter, samma skolor osv, och som det går så jäkla bra för. Nästan så man blir lite stolt själv! Dock handlar det främst om att man vet att om du kan, så kan man. Du är unik och har tagit dig en så lång bit. du har själv skvit att du inte pluggar vidare för tillfället för att du har så många projekt och enligt mig är det ett bevis på att skolan inte är allt, det är mycket men är man inte SMART och stark i sig själv så spelar inte 15 års skola någon roll. det handlar om att tro på sig själv och gör man det så gör även andra det. Jag ler alltid lite extra när det går bra för andra då jag ser det ett tecken för mig, att jag kan om jag vill! Därför läser jag din blogg! Ha nu en riktig god jul och ett gott nytt åt Rebecca!

  /Norrköpings tjej

 • Thilda skriver:

  Läser din blogg av många andledningar men tar upp de ”stora” dels för att du är gudomligt bra på att blogga, för att du har underbar stil och jag beundrar dig för att du äe din egen vågar ta ut svängarna lite och lyckas alltid med det du gör!
  Dú verkar vara en sånn tjej med en annorlunda och riktigt härlig personlighet som lever ut till sina drömar, jag insperaras av dig varje dag av dina sjukt snygga outfits och dina riktgt fina bilder!´
  GodJul!

 • Frida Elvén skriver:

  Började läsa din blogg av en ren slump för ett tag sedan. Jag fortsatte läsa för att jag fick sån insperation av dig. Det är alltid lika roligt att gå in på din blogg och se hur du matchar ihop kläder och fyndar massor på secon hand. Du har sån otroligt snygg och egen stil och jag älskar hur du har inrett ditt hus. Men som sagt den största anledningen till att jag läser din blogg är för att jag får sån insperation av dig på både kläder och beteende för du verkar vara en sån otroligt snäll och omtänksam tjej.
  Kram Frida

 • anna skriver:

  Jadu, kort och gott är anledningen till att jag klickar in här varje dag för att inspireras av fina dig och dina fina outfits!
  Den personlighet som framträder i bloggen har fångat mig!

 • ELVIRA skriver:

  HÄRLIG
  INSPIRATION
  UTSTRÅLNING
  GLÄDJE

  Elvira
  [email protected]

 • Bea skriver:

  God Jul!
  Läster din blogg för att den har en lagom härlig blandning och mycket inspiration! Dessutom gör du kanonsnygga smycken 🙂

 • Josefin skriver:

  Det var inte för särskilt länge sedan jag halkade in på din blogg och fastnade direkt. Enkla, fina och intressanta inlägg. Mycket inspiration både gällande din personliga stil men även ditt projekt och egna företag. Tycker det är coolt med tjejer som vågar och tar för sig! Får positiv energi helt enkelt. Fortsätt med det du gör!

  [email protected]

 • mariia skriver:

  För att den inspirerar och är unik!
  Jag har sparat den på en flik
  Perfekt blandning av allt som e bra
  Precis som det ska va´ =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.