Lucka 22

Dags för lucka 22, usch julkalandern börjar närma sig mot sitt slut ..Tråkigt va?

Men bakom dagens lucka gömmer sig ett litet smyckeskit från min webshop detailsbyrebfre.se , du får de trendiga ringarna simple rings, och en halsring. Perfekt till nyår och resten av vinterns festligheter, eller kanske bara piffa upp vardagsoutfiten med?

Det enda du behöver göra är att gå in på min webshop, och trycka på gilla knappen =) Sen kommentera här med ditt namn+mail! Tävlingen avslutas 23,59 som i vanlig ordning. Och vinnaren presenteras här imorgon! LYCKA TILL MINA FINASTE!!

Grattis Nina! 🙂

0

24 reaktioner på “Lucka 22”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.