Lucka 20

Bakom lucka nr 20 så gömmer sig en supersnygg svart pälsväst med luva. Personerna bakom denna underbara skapelse är WOLF UF. HUR SNYGG ÄR INTE DENNA VÄST? Riktigt fint över skinnjackan.

Det du behöver göra för att vara med och tävla är:

Gå in på deras facebook och gilla dem, sedan kommentera här med namn+mail! =) Lycka till finingar, tävlingen avslutas 23,59 ikväll. Vinnaren presenteras här!

GRATTIS TILL .. IDA GREDEMYR!!

0

43 reaktioner på “Lucka 20”

 • malin skriver:

  Jag är med!!

 • Ulla Olsson skriver:

  Gillar Wolf på FB (Ulla Olsson). Hoppas på tur!

 • Emma Rosén skriver:

  Jag är med!:)

 • Lili Ying skriver:

  Jag är gärna med.
  gillat på fb med namn Lili Ying.
  Hoppas på tur!

 • ronja norlén skriver:

  jag är med! 😀

  skriver namn och mail en gång till för säkerhets skull också hehe
  ronja norlén
  [email protected]

 • Lisa skriver:

  Jag vill va med 😀

  Lisa Fridström
  [email protected]

 • Patricia marchini skriver:

  Jag är med 🙂

 • Ida Gredemyr skriver:

  Jag är med! 🙂

 • Sara skriver:

  Sjukt Snygga!!
  Jag är med!!!

 • Nikoline skriver:

  superfin!
  en självklar like på fb 🙂

  namn: nikoline kjellberg
  mail: [email protected]

 • Beata skriver:

  Oh, den här är fasen jag med och tävlar om, sjukt snygg! =) Kram

 • amanda hansson skriver:

  SNYGG! åh, den skulle jag verkligen vilja ha! hoppas hoppas! (har gillat på facebook)

 • Bella skriver:

  Jag är gärna med! Kram

 • Sara Hägg skriver:

  Har gillat på fb.

  Sara Martina Hägg
  [email protected]

 • Angelica skriver:

  Hoppas på lite tur idag då 🙂
  Kolla in sidan på fb, snyggt!
  Angelica Bergrath
  [email protected]

 • sofia skriver:

  OH den här vill jag också vara med och tävla om!!

  Sofia olofsson.

 • malin skriver:

  jag är med :))

 • rebecca källström skriver:

  Rebecca Källström, [email protected]

 • Linnea orre skriver:

  Underbart snygga!

  Linnea orre
  [email protected]

 • Annika skriver:

  annika

 • Madeleine skriver:

  underbar tävling! jag har länge letat efter just en svart pälsväst MED luva att ha över min skinnjacka nu när det är lite kallare 🙂
  vill definitivt vara med! har gillat deras facebook-sida (Madeleine Ivarsson), hoppas hoppas hoppas!

  GOD JUL!

 • Madeleine skriver:

  underbar tävling! har länge letat efter just en svart pälsväst MED luva, att ha över skinnjackan nu när det är lite kallare 🙂
  vill självklart vara med & tävla. har gillat deras facebook-sida (Madeleine Ivarsson), hoppas hoppas hoppas! 🙂

  [email protected]

  GOD JUL!

 • hanna skriver:

  Åh det går ju verkligen inte att missa detta, dom är ju sjukt snygga!!

  [email protected]

 • josefin skriver:

  har nu varit inne och gillat deras sida! : )
  mitt namn är Josefin och min mail är –> [email protected]

 • Bitte Kråkbo skriver:

  Gillar på fb Bitte Kråkbo
  Riktigt snygg och bra att det inte är äkta päls

 • fredrica skriver:

  åh jag är med! riktigt snögg!

 • Elin torbjörnsson skriver:

  jag vill ha en sååån! Jag har tyvärr inte råd att köpa en nu i juletider!

 • Tamara skriver:

  Åh übersnyggt!!! Är helt klar med 🙂

 • filippa skriver:

  jag är med och har gillat ;)!
  mejl : [email protected]

 • Karolina Karlsson skriver:

  Jag vet inte riktigt var jag ska börja för att förklara vad som har drabbat mig den senaste tiden.

Jag studerar till lärare och är inne på min tredje termin. Det råder ju inget tvivel om att det är en tuff budget man lever med som student men detta är aldrig något jag tyckt varit speciellt jobbigt.

Jag har alltid kämpat så gott jag kan och jobbat så mycket jag orkar och kan. Jag har sedan dryga året haft en extra jobb som servitris som jag älskat. För två veckor sedan fick jag sparken. Inte för att jag på något vis gjort något dumt eller fel – utan för att min chef är ett vedervärdigt svin! Han har sedan jag börjat alltid haft ett öga för mig och flörtat så fort han får chansen. Jag har varken sagt bu eller bä men känt mig otroligt obekväm utav situationen.

På sistone har det bara blivit värre och värre, han ringer när han är berusad, tar lite på mig varje gång han passerar och för ett tag sedan på en personalfest tvingade han sig på mig. Jag sa till då och även dagen efter att det inte var OK. Sen berättade jag för flera på jobbet och fick deras stöd. Han gjorde ett sista försök och det var en gång för mycket. Jag sa ifrån inför alla på jobbet och det tålde han inte. Jag fick sparken!

Bara av att skriva detta till dig gör mig så fruktansvärt arg och jag vet att jag inte är ensam. Det är så otroligt vanligt att unga tjejer blir utnyttjad och jag är så less på det.

I måndags kom käftsmäll nummer två. Ett stort brev ifrån CSN där dom så fint meddelade att jag hade 30 dagar på mig att betala dom 8730:- på grund av att jag de föregående året tjänat för mycket pengar!!!!!

Jag pluggar heltid och slet som ett djur på mitt förra extra jobb för att kunna leva lite vid sidan av studierna. Och det får jag nu i efterhand sona för. Jag har tjänat för mycket pengar i relation till mitt lån – det är ett skämt! Vi pratar inte om jag har haft råd att shoppa för flera tusen i månaden utan att jag har haft råd att köpa litteratur, bowla med vänner och unna mig en fika ute på stan någon gång då och då!

Nu ska jag inte skriva en hel roman, men det känns väldigt jobbigt att bli straffad två gånger om för att man gör det rätta. Jag vet att jag kan gå med huvudet högt och har agerat rätt, men blir så ledsen ändå. Jag har en skuld på nästan 9000:-, 30 dagar på mig att betala den och inte längre något extra jobb.

Jag behöver verkligen piggas upp och skulle bli överlycklig om jag vann pälsvästen. Som du förstår blir det ingen shopping för mig den närmsta tiden, utan jag får snarare vara glad om jag har råd att köpa nudlar!

  Gillar på facebook.
  [email protected]

 • Karolina Karlsson skriver:

  Jag vet inte riktigt var jag ska börja för att förklara vad som har drabbat mig den senaste tiden.

  

Jag studerar till lärare och är inne på min tredje termin. Det råder ju inget tvivel om att det är en tuff budget man lever med som student men detta är aldrig något jag tyckt varit speciellt jobbigt.  Jag har alltid kämpat så gott jag kan och jobbat så mycket jag orkar och kan. Jag har sedan dryga året haft en extra jobb som servitris som jag älskat. För två veckor sedan fick jag sparken. Inte för att jag på något vis gjort något dumt eller fel – utan för att min chef är ett vedervärdigt svin! Han har sedan jag börjat alltid haft ett öga för mig och flörtat så fort han får chansen. Jag har varken sagt bu eller bä men känt mig otroligt obekväm utav situationen.  På sistone har det bara blivit värre och värre, han ringer när han är berusad, tar lite på mig varje gång han passerar och för ett tag sedan på en personalfest tvingade han sig på mig. Jag sa till då och även dagen efter att det inte var OK. Sen berättade jag för flera på jobbet och fick deras stöd. Han gjorde ett sista försök och det var en gång för mycket. Jag sa ifrån inför alla på jobbet och det tålde han inte. Jag fick sparken!  Bara av att skriva detta till dig gör mig så fruktansvärt arg och jag vet att jag inte är ensam. Det är så otroligt vanligt att unga tjejer blir utnyttjad och jag är så less på det.

I måndags kom käftsmäll nummer två. Ett stort brev ifrån CSN där dom så fint meddelade att jag hade 30 dagar på mig att betala dom 8730:- på grund av att jag de föregående året tjänat för mycket pengar!!!!!  Jag pluggar heltid och slet som ett djur på mitt förra extra jobb för att kunna leva lite vid sidan av studierna. Och det får jag nu i efterhand sona för. Jag har tjänat för mycket pengar i relation till mitt lån – det är ett skämt! Vi pratar inte om jag har haft råd att shoppa för flera tusen i månaden utan att jag har haft råd att köpa litteratur, bowla med vänner och unna mig en fika ute på stan någon gång då och då!

  

Nu ska jag inte skriva en hel roman, men det känns väldigt jobbigt att bli straffad två gånger om för att man gör det rätta. Jag vet att jag kan gå med huvudet högt och har agerat rätt, men blir så ledsen ändå. Jag har en skuld på nästan 9000:-, 30 dagar på mig att betala den och inte längre något extra jobb.

Jag behöver verkligen piggas upp och skulle bli överlycklig om jag vann pälsvästen. Som du förstår blir det ingen shopping för mig den närmsta tiden, utan jag får snarare vara glad om jag har råd att köpa nudlar!

  Gillar på facebook.
  [email protected]

 • Malin Lidman skriver:

  Sååå fin den var o har gillat deras sida nu!!

 • Micaela Espinoza skriver:

  I’m in it 2 win it!

 • ellinor skriver:

  ge mig den dåå! galet snygg. har gillat 🙂

 • Johanna skriver:

  Jag är väldigt gärna med och tävla! Har gillat på Facebook!
  Johanna Roodla
  [email protected]
  🙂

 • Donarta skriver:

  Jag är med! 🙂
  Har gillat Wolf uf på facebook (Donarta Gashi)

  Massa kramar!

 • Natalie skriver:

  🙂

 • Sophia skriver:

  skit snygg! jag är med och har gillat på facebook 🙂

 • ida johansson skriver:

  Ida Johansson
  [email protected]

  Jag är med och tävlar 😀

 • Malin Karlsson skriver:

  Superfin, verkligen! Får hålla tummarna nu 🙂

  Namn: Malin Karlsson
  Fb: http://www.facebook.com/profile.php?id=1368040045
  Mejl: [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.