Thanks everyone for the amazing night.

 Världens finaste värdinnor och jag!

mina finaste

välkomnsdrinkar

snittar och lite mingelmat

tjejerna med sina goodiebags 😉

jag & fina Cicci 
Hur grymma är inte vicky & bella?

 min finaste mill, hur snygg är hon inte?

 jag hade fixat silvriga flugor till de i baren

 

Fina Emma som tagit alla undera bilder.

Åh jag blir nästan tårögd när jag tänker på lördagskvällen!

Jag var så himla nervös, och nojjig för det mesta. Men det behövde jag inte ha varit, för tusan vad lyckat det blev, jag trodde aldrig att de skulle komma sååå mycket folk! Helt galet, tänk att alla fina ni kom dit för mig, det är en sån fantastisk känsla! ♥

Det var så mycket folk, att vakten till slut fick säga stopp i dörren! Åh vilken lycka, kvällen var helt fantastisk!! Så mycket glädje, lycka och underbara männsikor. Jag har fått så mycket respons efter festen, att allt var så fint, och att de hade haft galet roligt, och att många sa att de var bästa kvällen på länge. Vet ni hur mycket det värmer i mitt hjärta?

NI ÄR SÅ FINA & UNDERBARA! TACK ALLA, OCH TACK FÖR DE FINA PRESENTERNA, OCH DE FINA OCH VÄRMANDE ORDEN ♥

föresten så trodde jag att jag skulle dö, när jag höll ett mitt tal, jäkla martin som säger helt plötsligt. NU ska självaste Rebecca hålla ett litet tal, HAHA skapligt nervös tjej. Men det blev bra. Kort och betydelsefullt!

” Hej,  bara så ni vet är jag är ingen talare 😉 Fan vad kul att ni alla är här, nuu kööör vi! SKÅÅÅÅÅÅÅÅL! HAHHAHAHHA. Ganska nöjd ändå!

 

0

8 reaktioner på “Thanks everyone for the amazing night.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *