Veckans blogg

 Såg precis att jag blev veckan blogg hos Ellen Bergström, ni vet den grymma tjejen som spelar Elsa i Elsas värld. En supersöt och skön brud! Tack så mycket! Riktigt roligt =) Ska bli så kul att festa med henne på lördag, då hon kommer på eventet!

Såhär skrev hon:

”VECKANS BLOGG Blir snygga bloggaren Rebecca Fredriksson, som även har en superfin webbshop med smycken som hon designar & gör alldeles själv!! Perfekta julklappar! Du hittar webshopen HÄR. Hon har dessutom releasefest för sin webshop på lördag i Norrköping, självfallet kommer jag och Cissi dit! Grattis till framgångarna Rebecca! Puss på dig!”

0

6 reaktioner på “Veckans blogg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.