Lucka nr 7

Bakom lucka nr 7 gömmer sig ett lyxigt hår kit från märket Davines som kommer från Barberar’n som ligger i Norrköping. Där helgrymma Vicky jobbar. Vicky och resten av gänget på barberar’n är riktigt stolta över att få sälja detta schampo och balsam ifrån deras nya Italienska märke Davines. De är även stolta över att vara den enda salongen som säljer detta i Norrköping, eftersom deras produkter är helt underbara. Produkterna har ett värde av 399 :-

” Davines produkter står för inspiration, enkelhet och stil. Vi vill uppmuntra männskor att ta hand om sig själva och naturen som vi lever i. Vårt mål är inte att bli störst, utan att bli det vackraste, mest etiska hårvårdsmärket i världen och att stylister & konsumenter ska vara stolta över att de använder Davines prdoukter. ”

För att vara med och tävla om detta underbara kit, så får du gå in på
www.facebook.com/barberarn och gilla dem, sedan kommentera här med namn+mail! Tävlingen avslutas 23.59 och vinnaren presenteras här imorgon.

Vinnaren är utsedd! Grattis Emma Lindmark

0

31 reaktioner på “Lucka nr 7”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.