Green | Black | Silver


skinnshorts_lindex / Tröja_Second hand / Väst_Romwe / Klocka_U&P / Clutch_H&M / Halsband_Dbr /

Här har ni en dagens, dock lite sent men bättre sent än aldrig! Idag har jag jobbat 13-20.15 sen blev det julmys med lindexbrudarna mycket häng med jobbet nu, but i love it. Vi var hemma hos Camilla, där det bjöds på supergod mat, julklappsleksen och en massa mys. Nu ska jag snart krypa ner i sängen, imorrn är jag ledig. Men har mycket att fixa med företaget, releasefesten, tvätta och lite så. Men vi hörs imorgon 🙂

Sov gott alla fina, ni är så jävla bäst!! Ni gör hela mina dagar ♥

0

7 reaktioner på “Green | Black | Silver”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.