Julkalander 4:e december

Då var det dags för lucka nummer 4, bakom den luckan gömmer sig en otroligt bra sak! Nämligen ett överfallslarm med en trippelfunktion från Supergaia.  Med sin unika trippelfunktion bestående av larm, röd färg och ett ögonirriterande ämne är Super Gaia ett överfallslarm av högsta klass. Denna produkt är värd 299:-

1. Tjutlarm på ca 110 dB. Högt ljud som hörs långt och länge.
2. Röd färg som sätter sig i kläder och hud i flera dagar.
3. Ögonirriterande ämnet som irriterar ögonen och ger obehag.

DÅ jag önskar att jag kunde få ge alla min läsare denna produkt, för jag tycker verkligen alla ska ha en sådan i väskan! Men jag har fått äran att tävla ut två stycken i alla fall.

Det enda du behöver göra är att lämna ditt namn + mail! LYCKA TILL! 🙂 GLÖM INTE TVÅ KAN VINNA!

Stort Grattis till Natta & Therse!

0

44 reaktioner på “Julkalander 4:e december”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *