Plastic fantastic | |

 

Jag kom hem ganska nyligen hem från Yanna. Det är hon som gjort mina naglar, jag är så jäkla nöjd! Jag har nu transparanta fina naglar tack vare henne! Jag som bloggade om de urläckra naglarna igår, och nu har jag mina egna. Riktigt coola! Vad tycker ni?

Johanna är en superduktig Nagelteknolog, som har jobbat i Sthlm i flera år. Hon är verkligen grym, och man märker att hon älskar sitt jobb. Samt en väldigt gullig och härlig tjej. Johanna driver sin verksamhet hemma hos henne. Vilket jag bara tycker är roligt och mer personligt. Nu bor hon i Norrköping, och gör naglar här. Hon har även gjort naglarna på Katrin Zytomeirska. Läs vad hon tyckte här.  SÅ vill ni få snygga naglar nu till jul och nyår? Boka då en tid hos henne!

Förlängning med tippar fransk/glitter manikyr 380kr
Förstärkning av egen nagel fransk/glitter manikyr 300k

Nå henne på på facebook Yannas naglar!

0

9 reaktioner på “Plastic fantastic | |”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.