plastic fantastic

 

 

stylorectic

Imorgon klockan 10.00 ska jag och fixa mina naglar, jag är så trött på mina egna och är sugen på att få fräscha och nya naglar. Jag är riktigt sugen på att göra transparanta naglar. HUR COOLT? Jag gillar att göra något utöver det vanliga, jag menar när man tröttnat är det ju bara att måla över. Man använder sig alltså av en transparant tipp, och sen lägger gelé över.  Ska bli så härligt att få fina naglar igen, jag som jämt hade de förut eftersom jag läste om det i skolan och gjorde även förlängning och förstärkning hemma med gelé.

Vad tror ni om detta? Tror ni det kan bli häftigt?

0

3 reaktioner på “plastic fantastic”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.