short hair for one day

Jag snodde henkes underbara tröja, som han köpte i Stockholm senast. Den är från Filippa K. HUR UNDER ÄR DEN INTE? Jag älskar den, kommer bosätta mig i denna i vinter. Till det mina lackleggins från Gina, och skor från skopunkten. Jag stoppade i håret innanför polon, och helt plötsligt var man korthårig för dagen. Underbart att man kan trolla sådär, för hade jag klippt mig så hade jag tröttnat efter några veckor och saknat mitt långa hår.

Vad roligt att se att så många gillar huset bilderna, ska försöka fota mer, och få en mer helhets bild också. Vi hörs senare finaste ni!

0

4 reaktioner på “short hair for one day”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.