Stockholm i bilder.

Vi har haft världens mysigaste dagar i stockholm. Det behövde vi, vi har jobbat så mycket och gått om varandra så mycket. Så det var helt underbart att få några dagar i tillsammans i huvudstaden. Vi har myst loss i fina lägenheten, gått på stan, fyndat i underbara vintage butiker, ätit mat på mysiga ställen. Umgåtts med henriks bror och flickvän, och bara haft det så himla bra. Jag kan säga att det har blivit en hel del shopping 😉 haha. Vi kände att det var för mycket, då vi knappt kunde bära påsarna haha. jaja så går det när två shopaholic’s är i storstaden. Shoppingen får ni se senare 🙂

0

9 reaktioner på “Stockholm i bilder.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.