first page.

20111016-000154.jpg

Skulle logga in, och såg att jag var på första sidan igen på Spotlife.se. Tackar! 🙂 Alltid roligt, och grymt kul att jag fått blivit premium.

Premium innebär alltså att man måste ha ett visst antal läsare för att bli premium. Man är en av de få som bloggar för just spotlife, de är bara runt ca 20 st som är det. Blondinbella är ju en av de, och jag är en av de. 🙂 Man får hjälp med design, egen domän, och tjänar pengar, att man får ta del av annonsintäkter.

Det känns superkul att de gett mig chansen, det känns stort och känns mycket proffsigare med att blogga nu 🙂

0

4 reaktioner på “first page.”

 • Paulina skriver:

  Gud vad kul, grattis!! 🙂
  Riktigt bra blogg har du faktiskt, en av dem få jag tar mig tid till att läsa 🙂

  Vad tycker du om söndagar??

 • Caroline skriver:

  Hej! Jag måste säga att du är otroligt duktig. Du är snygg, inspirerande och verkar som en helgo tjej. Jag har inte läst din blogg så länge, så jag undrar lite vad du gör, hur gammal du är och så? Sedan vore det kul om du ville kika in på min blogg och se vad du tycker.

  Ha en bra söndag! Kram Caroline

 • Caroline skriver:

  Hej! Jag vill bara säga att du är väldigt duktig. Du är snygg, inspirerande och verkar som en helgo tjej. Jag har inte läst din blogg så länge, så jag undrar vad du jobbar med (pluggar), hur gammal du är och så? Sedan vore det kul om du kollande in min blogg och se vad du tycker.

  Ha en bra söndag! Kram Caroline

 • thess skriver:

  Vet du hur många läsare det är man måste komma upp i för att bli premium? är de per vecka eller månad? skulle vara kul om du visste 🙂 hihi PUSS & krya på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.