Merhaba.

20111012-193700.jpg 20111012-193712.jpg

Jag och min älskade mammi.

Vi sitter nu och dricker drinkar på balkongen, äter snacks och spelar kort. Finns det något mysigare? Snart ska vi gå ut och äta 🙂 tror det blir något mexikanst. Ni får mer bilder imorgon, från stranden och så.

Har ni något tips på resturanger eller liknande i alanya? 🙂 TELL ME!

0

6 reaktioner på “Merhaba.”

 • Chicayo skriver:

  Hej!

  Jo, jag vill bjuda dig att läsa en romantisk berättelse på min blogg. Den spelas bland oss lite äldre, nämligen 55+:are. Jo, det är inte endast ni ungdomar som upplever romantik. Vi äldre också. Och det är lika spännande och intensivt så som ni ungdomar erfarar det. Visst, med intriger, gräl, tvivel, ångest, gråt, skratt, svek, otro, etc. Precis som ni ungdomar själva smakar på det.

  Kolla på http://chicayo.wordpress.com/ och njut av det.

  Enjoy!

  Chicayo.
  PD: Kommentera gärna…

 • Ida skriver:

  Oh, Det där lät verkligen inte fel!

 • ronja norlén skriver:

  ÅÅÅH jag är så avundsjuk på dig!!

 • Rebecca skriver:

  Ni måste äta på Red Tower Restaurant, svingod mat!

 • Sara skriver:

  Jag måste bara säga, du är så sjukt vacker!! Älskar din blogg, är jätte avis på ditt hår, din stil, ditt liv allt, inspireras jätte mycket avdig, har sett dig på ur&penn i stan några gånger och varje gång blir det att jag inte kan släppa blicken för du är så fin tjej, skit bra blogg också!! Kram!

  • rebfre skriver:

   Din kommentar! Gjorde hela min dag, fyfan vad söt du är!
   åh tusen tack, blir helt rörd!! tack tack tack. hälsa gärna nästa gång söta du! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.