lovely autumn weather.

Hej världens finaste läsare! Hoppas ni mår bra? =)

Här får ni en dagens, och det är faktiskt lite speciellt med denna dagens. För något som jag har på mig, kommer jag nämligen tävla ut imorgon. Spännande vaaaa .. Vad tror ni att det är? 🙂

Imorse vaknande jag på rätt sida om man säger så, med strålande sol i rummet och på bra humör plus att jag är ledig också. Började dagen med att äta min goda frukost, sen gick jag ut och gick två varv runt strömmen på en timma i värlens härligaste höstväder. WIIE! Nu väntar jag på mary, ska hem och mysa hos henne och ikväll blir även att sova där. MYS! Vi hörs senare.

0

9 reaktioner på “lovely autumn weather.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.