SOCKERUTMANING!

Hur taggad blir man inte av bilden? Så jövla snygga ben och snygg rumpa. JAG DÖÖÖÖÖR! Jag hakar på PT-FIA och gänget och kör gärnet nu i 2 veckor. Vi ska köra en sockerutmaning. Man ska alltså under två veckor ta bort allt sött så som Läsk, Godis, Choklad, Chips, Fika, Vitt bröd, Söta drycker, Sylt & Skräpmat. Så byter vi istället till nyttiga alternativ. Kan lägga upp olika alternativ här med. Perfekt eftersom om två veckor ska jag vara på beachen 😉

VAD SÄGER NI? ÄR NI PÅ?? KÖÖÖÖÖÖÖÖR VI?

SÅ lägger jag upp inlägg här, och frågar hur det går? och hur i känner? och ni får skriva vad ni vill 😀

VILKA ÄR PÅ UTMANINGEN?

0

5 reaktioner på “SOCKERUTMANING!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.