todays style.

Byxor_H&m / Tröja_Monki / Cuffs_Lindex / Skor_Weekday / Pälsväst_Lindex / .

Hallå där världens finaste läsare 🙂

Idag har jag hållt på och styrt lite här hemma, har även varit en sväng på stan och ätit lunch och så har jag hämtat ut ett paket på posten som är till hemmet. Vad tror ni att de är för något? Snart ska jag och henke åka och titta på lite mer prylar till hemmet. Sen idag hittade vi en superfin lampa med att ha över köksbordet, från Åhlens. Så den blir det nog att köpa imorgon! Vi ska dra till Ikea & linköping då. Så mysigt! Tänkte att vi skulle ta linköping city med, älskar att shoppa där. Så mycket bättre än Norrköping.

0

9 reaktioner på “todays style.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.