jumping around in the world.

Underbara london med älskling i januari.

min tvåmånaders resa i asien med tjejerna i feb-april.

Tallin i juli med henke och hans underbara familj.

Alicante med Lina,Petter,Henke & Stevie i Augusti.

Att resa kan vara det bästa jag vet! I år har det blivit en hel del resande, jag har både varit i London, två månader i asien i Thailand, Laos, Malaysia & Filippinerna. Sen Tallin & Alicante. Och ca två veckor sitter jag på planet igen, fast denna gång till Turkiet med min mamma och lillebror. Det är så grymt underbart att vara utomlands, det finns inget bättre. Åh vad ja längtar till Turkiet nuuuu.

Tycker ni om att resa? Har ni rest mycket i år?

0

9 reaktioner på “jumping around in the world.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.