Tell me something about you.

Jag har ju ökat en hel del i läsare, och det är även många nya som kikar in här 🙂 Men kanske även gamla som hänger kvar?
Så jag känner att jag vill veta lite mer om er mina fina läsare.

– Vad ni heter och var ni bor?

– Hur gamla ni är?

– Varför ni läser min blogg? Vad det är som gör att ni klickar er in här?

– Hur hittade ni till min blogg?

Så jag vore jättetacksam om ni svarade =) Glöm inte att ni är bäst heller, jag är så oerhört glad för att ha alla er som läsare!

0

27 reaktioner på “Tell me something about you.”

 • Thess skriver:

  Therese heter jag, 21 år gammal och bor i Malmö 🙂 Hittade din blogg på Spotlifes förstasida och anledningen till att jag återkommer fleeera gånger per dag är för att du lägger upp väldigt fina outfits, bilder mm. Du inpirerar helt enkelt 😀 Väldigt nyfiken på huset är jag också måste jag säga 😀 hehe.

 • hedda skriver:

  Jag heter Hedda och bor i Nacka och är 14 år. Jag hittade din blogg genom en kompis som var inne på den på min dator och jag fortsätter läsa den för att den är så bra, bra uppdatering och riktigt snygga outfits! 🙂

 • Olivia skriver:

  Hej! Olivia Burman, Skövde, 16 år. Gillar dina outfits och att du verkar vara en grym tjej! Kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade din blogg 😉

 • Fridah skriver:

  Heter Fridah, är 18 år gammal och bor i en liten håla som heter Grästorp:) Jag hittade din blogg genom att Elin Wahlberg hade köpt smycken från dig, så hon länkade webshopen (ska definitivt handla upp många av mina pengar där när den öppnar igen, haha!) och så kikade jag in här och blev kvar:) Jag tycker du verkar vara en sån himla mysig, energisk och genuin person, så man blir så glad av att läsa dina inlägg:) Sen är de jättekul att du lägger upp så många outfits, du matchar alltid så himla fint och man får massor av inspiration av dig! Massor av kramar!

 • Caroline skriver:

  Jag bor här i Norrköping, och hitta hit utav någon som nämnde din blogg och sen dess har jag stannat kvar! 🙂

 • Belinda skriver:

  Hej! Var gärna med och tävla om att bli min dagens blogg! 🙂 Det är väldigt enkelt! Kika in på min blogg bara så står allt där, kram!

 • Marlene skriver:

  Du har verdens bedste blog. Jeg er en 17’årig pige fra Danmark. Du har en super nice stil, som er virkelig unik 🙂

 • Isabel skriver:

  Jag heter Isabel, är 18 år och bor i Kristianstad. Jag tycker du är en stor inspirationskälla. Du klär dig ap snyggt, du verkar vara en grym, gullig och jordnära tjej och jag älskar ditt hår 🙂 jag hittade din blogg på blogg.se hemsida angående dina festivaloutfits 🙂

 • moa skriver:

  Jag heter Moa, 15 år och bor i en liten stad som heter Boden! Jag läser din blogg eftersom du visar upp fina outfits, vilket ger mig mycket inspiration. Du uppdaterar ofta och verkar vara en grymt härlig tjej 🙂 Jag hittade hit när du vistades på framsidan av blogg.se!

 • Josefine skriver:

  Jag heter Josefine, 18 år och bor i utkanten av Sala. Hittade din blogg tack vare min tre år yngre syster och nu följer jag dig varje dag. Du är en väldigt inspirerande naturlig tjej och jag älskar din sköna stil (måste erkänna att jag tagit efter en del). Man hittar alltid bra tips på din blogg när man har tröttnat på sina egna kläder. Helt plötsligt ser man dem på ett annat sätt och med nya kombinationer. Har även kommit på att man kan ju även göra om dem, tack vara dig.

  bara positivt, det är du värd snygging 🙂
  kramar

 • malin skriver:

  hejsan, heter Malin och bor i Ludvika. Är 16 år och har fastnat för din blogg pga dina outfits, inrednings ideer och att du säljer smycken. jag ”hittade” till din blogg tack vara blogg.se:s framsida, alltså när din blogg var på framsidan 🙂

 • Ebba skriver:

  Jag heter Ebba och bor i Tidaholm.
  Jag är 15 år och hittade din blogg genom nån annan blogg tror jag.
  Jag fadnade för din blogg för att du har så cool stil åå så 😛

 • Caroline skriver:

  Bor i sala och är 16:) Hittade din blogg för länge sen när paow.se länkade dig, så gick in på din blogg och tyckte du hade en skön stil! Har bara blivit att jag har hängt kvar här sen dess haha du har snygga outfits:) Kram

 • Cassandra skriver:

  Cassandra, 14 från Karlskoga 🙂
  Hittade hit via blogg.se framsida. Jag fastnade för din blogg för att du har så mycket bra inlägg som är blandade, alltså inte bara en viss inriktning, vilket gör det kul att läsa! Och så inspireras jag väldigt mycket av både det du skriver och har på dig! Du verkar vara en underbar person! Så sluta aldrig vara du för du rockar! 😀

 • Emily skriver:

  WOW. Har Paow länkat dig? Det visste jag inte. I vilket sammanhang? Kul iallafall! – Jag heter Emily och bor i Norrköping 😉 Hoppas du kommer ihåg mig, hihi!
  Är 22 år och jag läser din blogg för att jag ÄLSKAR den! Inte för att vi är bekanta, utan för att jag tycker den är bättre än alla. Ärligt. Så nyfiken på huset är jag också. Haha. puss o kram

 • Evelina skriver:

  hej! jag heter Evelina och jag fyller 16 år om ganska exakt två månader. jag bor strax utanför kristianstad som ligger i skåne. jag hittade till din blogg genom blogg.se’s framsida i somras. jag har stannat kvar vid din blogg för att du är en enorm inspirationskälla för mig och du uppdaterar så bra så det finns alltid något nytt och fräsch att läsa om! du och henke är så söta ihop!! kram 🙂

 • Kicki skriver:

  Söt du är!!! Ja det är skitkul! Vi ska sälja second hand via en webshop. Det är jag och en vän, Matillda Johansson. Vi är på g, men är ju så mycket mer jobb än man räknar med, men vi har sagt att vi öppnar i början av okt. Så det får du kika in ;D hihi. Hur går det för dig med smyckena? :)) puss på dig Snygging! (p.s jag läser din blogg för att den är grym. Blir alltid glad av att kolla in här!)

 • Josefine skriver:

  Hej! Jag heter Josefine, 19år från Linköping. Hittade din blogg via dina smycken som visades upp på någon ”storblogg” typ. Det var någon gång i vintras tror jag, iallafall innan du backpacka runt i Asien. Du har en sjuuukt skön attityd och snygg stil så jag stannar här!

 • JOHANNA skriver:

  Jag heter Johanna, är 24 år och bor i Kalmar, en kuststad i sydöstra Sverige. Jag hittade din blogg via en annan bligg som köpt smycken hos dig. Gick in på smyckesshopen och hittade din blogg och ser fram emot att shopen ska öppna igen så jag kan handla 🙂 Läser din blogg för din snygga stil, fina bilder, bra tips och en dos personlighet. En av mina favoriter!

 • Jessica skriver:

  Jag heter Jessica, 22 år och jag bor i Oslo. Jag hittade din blogg på grund av att någon lænkat dig en gång pga dina smycken och sen blev det att jag diggade den. Jag læser den før att jag gillar din stil samt att du shoppar ofta, precis som mig, vilket gør att du kommer med bra tips 🙂 you go girl!

 • emma skriver:

  Jag heter Emma, 20år från Luleå. Jag läser din blogg för att du har sån grymt bra klädstil och sen är det extra roligt just nu när det är mycket inredning. Jag hittade din blogg via en slump faktiskt. Satt och klickade runt för något år sedan och sen dess har jag gått in nästan dagligen! Du är lätt en av dom mest läsvärda bloggarna. Keep up the good work! 🙂

  p.s. du är så otroligt vacker och jag hade gärna haft din kropp!

 • AGNES skriver:

  hej,
  jag heter agnes petersson.
  bor i virserum, nära hultsfred i småland.
  jag läser din blogg för att jag gillar din stil och roliga inlägg 🙂
  hittade till din blogg när paow länkade dig.
  kram

 • ida mohede skriver:

  HEJ REBECCAA!! Jag heter Ida Mohede och är din gamla palt 😉
  läser din blogg självklart för att du är en helt underbar vän och har världens varmaste hjärta 🙂 Sen också för att du har den snyggaste stilen nånsin 🙂
  trots att du älskar kläder och mode, hår o smink så är du inte det minsta ytlig och det är det som är det finaste hos dig, att du är den du är.. 🙂

  PUSS PÅ DIG

 • Alex skriver:

  Alexandra heter jag och jag kommer från hudiksvall. Glada hudik! Jag är 16 år och läser din blogg för att jag älskar din stil!
  ”paow” la upp ett inlägg på hennes blogg för ett tag sen, och jag har läst din blogg sen dess 🙂

 • Amanda skriver:

  Amanda Johansson heter jag & bor i blekinge 🙂 För att den är bäst, den har allt man vill läsa. Hur jag hittade den hmm.. Jag gick in på Google & sökte på världens bästa blogg & så kom du upp! Nää så gick det inte riktigt till haha, jag minns inte 🙂

 • Petronella skriver:

  Hej jag heter Petronella, jag är 16 år och bor i Kungälv(utanför Götet).
  Jag läser din blogg för att du är så GRYMT cool. Blir verkligen inspererad av din stil!! Måste också säga att du har en asfin kropp:) Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit, tror att någon länkade dig. Kram kram :*

 • Amanda Talmark skriver:

  Hej! Amanda Talmark(17 år) heter jag och bor i Timmersdala, Skövde.
  Jag älskar din blogg för att du har en skön stil och ger mycket bra modetips.
  Jag hitta din blogg genom en vän som på något sätt hittade hit.

  ;D<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *