Jeansjacka med lurv.

Jag såg en tjej som hade en sånhär jacka idag, skitsnyggt var det! Så slog det mig, nemen jag har ju en sån, köpte den när jag var i London senast. Visst är den fin? Den kan man ju absolut ha nu, eftersom den är med lurv. MYSIG!

0

5 reaktioner på “Jeansjacka med lurv.”

 • Amanda skriver:

  Sv; Nejmen! Vad kul att höra, haha! Då ska jag definitivt visa att jag lever med någon kommentar nu och då framöver. Men du ska veta att jag följer din blogg lika slaviskt även fast jag kanske inte varit så där super grym på att kommentera den senaste tiden!

 • EMELIECATRINE skriver:

  Ja, korste är jättefint! Åh, ska vi ha en tävling på min blogg om dina smycken? =) Är det de du menar? KRAAM

 • jeanette skriver:

  svar: nu vet jag inte om du skrev till fel? för du tackade så hjärtligt häromdagen! 🙂
  eller skrev jag något mer? lite förvirrad .. haha

 • jeanette skriver:

  svar: jag är lika förvirrad jag, haha. vet inte vad de va jag skrev mer riktigt just nu. men jag menade nog att det går bra med allt, allmänt sådär. inget speciellt tror jag inte! vet inte riktigt, haha! har ni flyttat in i ert hus än? 🙂

 • EMELIECATRINE skriver:

  Men du, det låter ju helt underbart =) när kommer din webshop hoppa igång igen då? Är ju sugen på att shoppa smycken också. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *