mor & dotter mys.

Såhär ser min lördagskväll ut. Middag + vin med fina mammi. Vi har precis ätit, nu sitter vi och myser i soffan och äter 70%ig choklad med mintkrokant. Jag försöker vara ganska så nyttig, jag har ändå varit duktig denna vecka. Gått ut och gått 3 grr bara ätit GI, och inget sött. Outfiten blev inte roligare än såhär ikväll, men så ska det de ut när det är myskväll. NU börjar snart ”Dyngkåt och hur helig som helst” Mia skäringers föreställning. Hon är ju så jävla skön, så kan tänka mig att jag och mamma kommer ligga dubbelvikta i soffan. HAHAHA.

0

1 reaktion på “mor & dotter mys.”

  • Sandra skriver:

    Jag tycker den är hittills bra (Mia alltså) men även fast de är roligt så är de ju lite sorg mitt i alla berättelser också… Hon är ju helt klockrent underbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.