Fynd.

Här har ni militärjackan jag pratade om, denna fyndade jag för två guldpengar. Sjukt bra! Perfekt höstjacka. Är supernöjd med den =) Vad tycker ni? Gillar ni den? Nu måste jag nog göra en ny kategori med Second hand fynd. För har en hel del nu haha.

Nu sitter jag i soffan och äter frukost, och ser på tv och solen lyser igenom fönstrena. MYSIGT! Snart ska jag nog ta en powerwalk med mina easytones tänkte jag, ett eller två varv runt strömmen. Here we go!

0

4 reaktioner på “Fynd.”

 • Anna skriver:

  Ååååh va ja längtar efter bilder på ditt hus! Älskar inredning och tror jag kommer få mycket inspiration från dig!! Har en fråga angående easy tones med! Kännes man någon skillnad från vanliga gåskor? Märks de skillnad? Värt pengarna att köpa sånna??:)

  Kramar från Anna!

  • rebfre skriver:

   ÅH vad kul att höra 🙂 Jag lovar!!SNart kommer de bilder, måste vara få det klart!! Men snart såååå! 😀

   Angående Easytones, så hjälper de verkligen!! Ja tycker verkligen att de är värt penarna. säger mamma med som har ett par. Hon märker verkligen skillnad, typ genom att bara gå med de till jobbet på några minuter 🙂 SÅ KÖP!

 • DG skriver:

  kan du ta bild på dina easytones? Finns ju flera olika modeller, så skulle vara intressant att se vilka du har:)

  Anna! Jag har 2par easytones, sugen på att köpa ett par?

 • louderthanwords skriver:

  Måste bara fråga vart du köpt dina galgar, sjukt snygga! Och likaså dina secondhand fynd är de en liten affär där du bor eller är de typ rödakoret m.m, för där jag bor ligger allt runt 200-300kr.. lite tråkigt..

  Tack för en bra blogg! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.