Zelected by home.

Jag kom precis hem från Inredningspartyt med Ida. Det var hur trevligt som helst. Zelected by home är ett företag som säljer inredning via inredningspartyn. Sjukt vad fina saker de hade. Åh jag ville ha allting, fick väldigt mycket inspiration. Det hamrade fatet ni skymtar beställde jag faktiskt! HUR FINT? Det kommer passa perfekt i vårt hem.

Har ni varit på inrednings någon gång? Det är verkligen att rekomendera =)

0

1 reaktion på “Zelected by home.”

  • Nathalie skriver:

    Då var du säkert hos min pojkväns familj:) Ska dit på onsdag för jag kunde inte idag! Det är ju verkligen jätte fina saker. Och förresten så är jag grymt nyfiken på att se hur ni bor:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.